Op 16 september 2023 is de open dag voor junioren (10+ jaar) en volwassenen.

Op open dagen staan leden van de vereniging weer klaar om informatie over roeien en een rondleiding door het gebouw te geven. Bovendien kunnen belangstellenden onder deskundige begeleiding dan een proefvaart maken. Boven in sociëteit "'t Spantje" is gelegenheid om rond de bar de sfeer te proeven van een zaterdag op de vereniging. Er is koffie/thee enz.

Aspirantcursus junioren
Tijdens de open dag krijgen de kinderen een rondleiding door de loods, een korte instructie op de kant en kunnen ze vast de eerste roeihalen in de boot maken. Naar aanleiding van de open dag verwachten we een groep nieuwe aanmeldingen waar we een speciaal programma voor maken. Dit programma bestaat uit 8 lessen voor 50 euro (zie ook het inschrijfformulier onder 'lid worden'). In de meeste gevallen zal het programma tijdens de meivakantie of herfstvakantie extra lessen bevatten.

Aspirantcursus volwassenen
Volwassen aspirant-leden zonder roei-ervaring volgen eerst de aspirantencursus van 7 lessen. Deze cursus van 7 maal 1 à 1,5 uur kost 70 euro en wordt op het kanaal gegeven. Na afloop van de 7e les kun je aansluitend lid worden. Als je na de aspirantencursus besluit lid te worden ga je automatisch door naar de beginnersinstructie die op dezelfde momenten wordt gegeven. Meer infromatie op de pagina "Leer roeien!"

Lid worden
Na de aspiranteninstructie worden degenen die doorgaan ingedeeld in groepen voor de daaropvolgende basisinstructie.

Mensen met roei-ervaring worden afhankelijk van hun niveau en mogelijkheden ingedeeld in bestaande ploegen. Zij volgen geen aspiranteninstructie, maar kunnen voor 10 euro twee keer proefroeien. Meer informatie via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Junioren (t/m 18 jaar) volgen een cursus van circa 8 lessen (50 euro) en besluiten aansluitend of ze lid worden. Voor foto's van activiteiten en een sfeer impressie kun je terecht op onze facebookpagina of junioren Instagram pagina.

Aanmelden voor de aspirantcursus kan via het formulier op deze pagina.

Lidworden30br.100dpi

Agenda

<<  Juni 2023  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
     2  3  4
  5  6  7  8  910
12131415161718
19202123
2627282930