websiteLogoTop1

Scroll down for English

Beatrix ingang 1100

Kan je al roeien?

Mensen met roei-ervaring kunnen het beste contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je leren roeien?

Wie enthousiast is geworden en geen roei-ervaring heeft, kan zich inschrijven voor een proefpakket van zeven lessen. Pas daarna beslis je of je lid wilt worden van de vereniging. Meer informatie op de pagina Leer Roeien!

Kom langs op zaterdagmorgen!

Ook buiten de open dagen om kun je een bezoek brengen aan de vereniging: je kunt altijd op zaterdagochtend langskomen en in de bar boven even vragen naar iemand van het bestuur of een ander die je graag verder helpt.

Wil je er zeker van zijn dat je dan iemand treft die je van alle relevante informatie kan voorzien, stuur dan van tevoren even een e-mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  als het gaat om volwassenen roeien, of naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  voor jeugdroeien. 

Inschrijfformulieren

Je kunt ook direct een volledig ingevuld inschrijfformulier opsturen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Belangstellenden zonder roei-ervaring worden dan geïnformeerd over de eerstvolgende cursus van 7 lessen, degenen met roei-ervaring worden dan benaderd door de ledenadministratie.

 Informatie in het Nederlands
 Inschrijfformulier 
 Brochure met informatie over het lidmaatschap

 

Kanaal overzicht 1024

Information in English

Are you an experienced rower? Please contact the Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Or fill in the  membership application form and mail it to the Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Do you want to learn rowing? For information about learning to row see page Learn to Row!

 Information in English
 Membership application form
 Leaflet with information about membership

 

Beatrix loods 1100