websiteLogoTop1

Roeien in Eindhoven: actief en gezond buiten bewegen voor alle leeftijden vanaf ongeveer 11 jaar. De Eindhovense Roeivereniging Beatrix heeft enthousiaste en betrokken leden die roeien in een fraai natuurgebied: het Eindhovens kanaal.

Er is ruimte om ontspannen te varen maar ook om intensief de wedstrijdsport te beoefenen. De roeivereniging heeft een moderne vloot en eigen gekwalificeerde coaches. Beginners worden goed begeleid bij hun eerste ervaringen in de boot. Ervaren roeiers kunnen instromen in de wat meer gevorderde ploegen. 

Voor beginnende roeiers is er twee maal per jaar een open dag, daarna is er een korte introductiecursus om uit te proberen of roeien jouw sport is.

Kom vooral gewoon even langs op zaterdagochtend tussen 10.30 en 11.30 uur voor een kop koffie. Wil je er zeker van zijn dat je dan iemand treft die je van alle relevante informatie kan voorzien, stuur dan van tevoren even een e-mail naar de instructiecommissaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) als het gaat om volwassenen roeien, of naar de jeugdcommissaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor jeugdroeien.

Graag tot dan.

link naar Youtube filmpje

promotiefilmpje ERV Beatrix

Wiezijnwij