websiteLogoTop1

Wat was t Heerlijk! Toertocht Utrecht Rhijnauwen met 3 C4x+ vrijdag 12 april

20240424_toertocht_utrecht

Gelukje; op een mooie lentedag (heeéel schaars dit jaar) met z'n 15-en naar Utrecht gereden en heen & terug gevaren over de prachtige Kromme Rijn naar het 100 jaar oude Theehuis bij t kasteeltje om pannenkoeken te eten in de zon mmmm.

Daarna een rondje over de Singel door de stad via de Oude Gracht gevaren. De bekken vielen open van verlangen op de volle terrassen en werfstoepen in de zon terwijl wij langs plezier-roeiden terug naar onze prima gastheer urvViking. Heel fijn

Het NK: Beatrix in A- en B-finale

Gijs wint B finale NK J18 1x en gaat om na de finishGijs wint de B-finale bij het Nederlands Kampioenschap in het 1x J18 veld. Verrassend toch in de 3e tijd overall. Na de finish is hij zo enthousiast dat hij de controle over zijn boot verliest. Klik "Lees meer" om de video te bekijken.

Corien haalde de A-finale bij de Lichte Dames Elite Skiff en werd 6e op het NK!

Uitslagen en video's van het J18 veld van Gijs staan hier.

Uitslagen en video's van het Lichte Dames veld van Corien staan hier.

Flexroeien; a.s.maandag 22 19:00 Kick off Zomerprogramma in dubbel8 ⚡️DONDERKIL

Flexroei SPECIAL KICK OFF maandag 22 april 19:00 uur met Elien 💪🏼op slag!

Elien Meiejer op slag in Donderkil

Kom instappen; 😉 wie 't eerst komt ....

En er zijn zowiezo altijd boten voor iedereen😃!

Open dag jeugd 13 april

Op 13 april 13:00-15:00 zal de junioren open dag plaatsvinden voor kinderen tussen de 10 en 17 jaar. Na een rondleiding op de loods en een korte instructie op de kant kunnen de kinderen al proberen hun eerste halen in de boot te maken onder begeleiding van onze instructeurs en junior coaches. Wij hopen op een zonnige dag en hopen jullie in grote getalen te ontvangen! 

Na de open dag starten we met een instructieperiode van 5 lessen waarbij kinderen uitgebreider kennis kunnen nemen van het roeien.

Voor vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lente Yeeéh! Vanaf NU kan je voor élke maand intekenen op een TOERTOCHT!

IMG_8321_weerribbenIn 2024 zit er voor ÁLLE Beatrix roeiers iets bij; voor duurroeiers…, picknickers en sluis&brug kluners.

Het Toerprogramma 2024 georganiseerd door de Beatrix toercie biedt een divers en volledig programma. Keuze uit verschillende zwaartes (systeem KNRB). En ja, er zit ook een meerdaagse (weekend in Friesland) bij.

Inschrijven voor de eerste tocht binnen 2 weken (vóór 15 maart!)

Winst voor Gijs in J18 skiff op Winterwedstrijden

Gijs van der Avoird heeft met overmacht de Winterwedstrijden gewonnen. Met meer dan een halve minuut voorsprong op de nummer 2 heeft hij de 5000 meter in Delft afgelegd.