websiteLogoTop1

Blik voor Corien op Raceroeiregatta

Corien Prins heeft zondag op de Willem Alexanderbaan met overmacht het lichte dames gevorderden veld b gewonnen in de skiff. Ze heeft met haar tijd van 8:08.0 het Beatrix record dat sinds 2021 op naam stond van Robin Hofmeester uit de boeken geroeid (de volledige lijst vind je hier). Op zaterdag zat ze ook dicht bij de overwinning in het lichte dames gevorderden veld, helaas kwam ze net 4 tienden tekort. 

Winst voor Vreneli en Jolien op de Oude IJsselrace

Vreneli en Jolien hebben zaterdag 20 april hun veld van de dames dubbel twee gewonnen (overall tweede). 11,5 km roeien over het wilde water van de Oude IJssel, lastige omstandigheden en toch minuten sneller dan vorig jaar toen ze op 3 seconden net de winst misliepen.  

Brainport Regatta

BrainportRegatta2024Zaterdag 8 juni organiseren de studenten van Thêta een bedrijfsroeiwedstrijd op het Eindhovens kanaal. Het is een 2 kamp over 1000m en 250 meter. Een leuke manier voor team-building binnen je bedrijf. Ervaring is niet vereist, en Thêta biedt ook een snelcursus roeien aan.
Alle info is hier te vinden . De Flyer om bij je bedrijf op te hangen en te verspreiden is hier te vinden.

Corien Prins wint de Skiffhead

Corien Prins wint Skiffhead 2024 in het Dames Master veld Corien heeft de 72e Skiffhead gewonnen. Ze was ruim de snelste in het Dames Masters veld, met een voorsprong van meer dan 20 seconden op de nummers twee en drie.

De Skiffhead is de meest prestigeuze wedstrijd voor master skiffeurs. Alle Nederlandse skiffeurs dromen er van om daar te winnen. Met windkracht 4 uit het westen en stevige buien waren de omstandigheden dit keer bijzonder zwaar.

Lieke Droog heeft de zware omstandigheden ook getrotseerd en is in het veld van 59 skiffeurs op de 33e plek geëindigd. 

De laatste twee blokken op zondag werden afgelast omdat het te gevaarlijk werd. Floris en Ignace zijn dus niet gestart. 

4 jeugdploegen hebben de wind getrotseerd bij de Jeugdhead

Op zaterdag 23 maart hebben vier jeugdploegen van Beatrix mee aan de Jeugdhead. De omstandigheden waren zwaar voor de 2500 meter op de Amstel.  

Maxime en Mila zijn in de dubbel twee in het meisjes 16 veld 5e geworden in een veld van 12 ploegen. Chakrika, Karlijn, Zoë en Ayo zijn 3e geworden in het dubbel vier veld van 5 ploegen met Evin als stuur (combi met RV Hertog). Er waren weinig inschrijvingen in het jongens 16 dubbel twee veld en daarom zijn Quirijn en Ilja in het jongens 18 veld gestart. Duuk, Lars, Evin en Ewout zijn met Suzanne als stuurvrouw 5e geworden in de jongens dubbel 4 veld van 8 ploegen