websiteLogoTop1

Winst op de Moordregatta, en de Thêta Herfst Regatta

Afgelopen weekend waren er 2 wedstrijden waar Beatrix ploegen aan deel namen.
De Moordregatta om de Bockentrijdersbokaal, een achtervolgingstace over 6.5 km werd door TOR georganiseerd op de roeibaan de BeekseBergen.
Van Beatrix zijn uiteindelijk 2 ploegen daar gestart. De Harmen8 startte in het H8+ veld en was na correctie de snelste 8+. Corien en Anja roeiden in de D2x, en eindigde gecorrigeerd daar als 2e.
De andere wedstrijd vond plaats op het eigen kanaal , en wordt door 'onze buren' georganiseerd: de Thêta Herfst Regatta. Dit is tegenwoordig een 2-kamp, over 2 afstanden. 2100m en 250m. Beide races finishen in de zwaaikom bij Thêta.
Op zaterdag waren de Cnöschjes VOM de snelste in het mix4+ veld, blik! Kim en Lisa waren ook de snelste, hoewel ze als enigste in de D2- startten, waren ze ruim sneller dan alle D2x die achter hen startten.  
Op zondag wist Antoinette naar een 3e plek te roeien in het D1x veld, De RozePekskes eindigde als 2e in het D4x+ veld. De helft van de Millenials wist als 3e te eindigen in het H2x veld. Echter de junioren Gijs en Arthur waren in dat veld (H2x) de allersnelste, blik!.
alle uitslagen van de THR staan hier. Alle uitslagen van de Moordregatta staan hier.