websiteLogoTop1

ZRB

Dit weekend was het weer zo ver, tijd voor de tweede 2k wedstrijd van het seizoen: de ZRB. Omringd door zebra-huizen en bezoekers van het Animal Event dat in de Beekse Bergen plaatsvond, heeft onze 2k wedstrijdgroep zich met dit 'winterse' weer richting Hilvarenbeek weten te begeven. Met 13 inschrijvingen weer een mooie afvaardiging van Beatrix.

 

Op zaterdag trapte de 'oude garde' van de groep de dag af. Zowel Roos en Lisa van Heyningen (Thêta) als Lisa en Loes werden 1e in hun voorwedstrijden van de DB 2x en LDGb 2x velden én tijdsnelsten van hun hele veld, waarmee beide ploegen een plaatsje in de A-finales hadden veroverd. Tamara werd 2e in haar voorwedstrijd in het LDB 1x veld waarmee voor haar de dag helaas klaar was. Matthijs en Simon werden 3e in hun J18 2x voorwedstrijd met een krappe 3 seconde achterstand op de nummer 1. Hiermee was voor hun de dag ook ten einde. Zowel Anne als Josien startten in het M18 1x veld waarbij Anne 1e werd in haar heat met maar één tegenstandster en een 4e plek bemachtigde in het M18 1x veld. Voor Josien was het na een weekje vakantie weer even zoeken en zij eindigde laatste in haar heat in het M18 1x veld. 's Middags was het tijd voor de A-finales waar Roos en Lisa (Thêta) een 2e plek in het DB 2x veld hadden veroverd, met een krappe 0.70 s achterstand op de nummer 1 hebben ze dit erg goed gedaan! Lisa en Loes werden 3e in de A-finale waarmee ze een Skadi ploeg netjes achter zich lieten.

Op zondag startten Lisa, Loes en Tamara in het LDG 1x veld een time-trial vanwege de 20 (!) inschrijvingen. Zij werden respectievelijk 11e, 9e en 17e van hun veld. Floor en Anne besloten hun krachten te combineren en samen in het M18 2x veld te starten. Zij werden 3e in hun voorwedstrijd. Simon en Matthijs startten individueel in de J18 1x en werden beiden 3e in hun heat met een respectievelijk 10e en 4e plek in het J18 veld met 12 inschrijvingen. Roos sloot, nadat zij 1e werd in de voorwedstrijd van DG 1x, de dag af met de A-finale waarbij zij tot eigen verbazing een nette 2e plek behaalde.
Alle uitslagen zijn hier terug te vinden.