websiteLogoTop1

Update: Start BTC 17 september

Update2: Er wordt nu gemaaid en waarschijnlijk is 17 sept ook het stuk vlak bij Beatrix dan weer vaarbaar. We houden dit in de gaten. Maar Indien nodig passen we de baan aan en dan wordt de afstand verroeid van paal 85 tot paal 115.

Update:
de inschrijvingen zijn geopend! Klik 

Het is bijna zover, onze Beatrix Trial Competitie komt er weer aan. poster

Voor wie het nog niet kent: gedurende het najaar en wintermaanden worden op ons kanaal 4 trials gehouden over 3000 meter, in aanloop naar de lange-afstandswedstrijden in het voorjaar. Je roeit tegen je clubgenoten, maar probeert vooral je eigen tijd iedere trial weer te verbeteren. 

Wie kunnen er mee doen?
De trials zijn voor ieder Beatrix-lid dat tenminste roei-examen I heeft behaald. Dames en heren senioren, junioren en veteranen, van recreant tot wedstrijdroeier, iedereen kan meedoen.

De BTC is perfect voor iedereen die de ontwikkeling van zijn prestatieniveau wil volgen of die gewoon eens in een ongedwongen sfeer een onderlinge wedstrijd wil varen.

Boottypes & ploegen

  • Deelname kan in elk boottype dus ook C-boten 
  • Mannen, vrouwen & mixed-ploeg (samenstelling m/v maakt niet uit)
  • Roeiers met scull/boord 1 of 2 bevoegdheid kunnen meedoen in gestuurde boottypes volgens gewone toewijzing, mits gestuurd door een bevoegde stuur

Data

17 september 2023

29 oktober 2023

28 januari 2024

25 februari 2024

Inschrijven

Voor de eerste BTC kan je je nu al inschrijven, dit doe je door het inschrijfformulier in te vullen.
De inschrijving sluit de woensdag voorafgaand aan de BTC om 19:00, dus op 13 september. Na-inschrijvingen zijn helaas niet mogelijk.

LET OP: We verzoeken je om vooraf naar de al eerder gedane inschrijvingen te kijken en boot- en blokvoorkeur hierop af te stemmen. Zie deze link voor de reeds ingeschreven ploegen.

De organisatie bepaalt de uiteindelijke blok- en bootindeling. De loting publiceren we donderdag 14 september.

Succes met de voorbereidingen en tot op de BTC!

Groetjes van de organisatie,
Zonder Dollen & Rachael & Ignace