websiteLogoTop1

Beatrix Ergometer Kampioenschappen 8 januari

Beste Roeiers.  

Zo'n half jaar geleden hebben we de laatste Beatrix Ergometer Kampioenschappen georganiseerd. Dit was veel later dan normaal vanwege de corona maatregelen, maar dat is dit jaar gelukkig niet meer nodig! De nieuwjaarsborrel staat als vanouds weer ingepland voor het begin van het jaar op 8 januari. Net als alle eerdere jaren wordt de BEK voorafgaand aan de borrel gehouden, startend om 14.00 uur.  

De BEK 2023 bestaat net als de vorige editie uit de volgende 3 onderdelen:  

  • 2000m individueel  
  • 2000m estafette
  • Erg Battle    

De 2000m afstanden spreken voor zich, maar de Erg Battle is misschien nog niet voor iedereen bekend. In deze laagdrempelige sprint-afvalrace probeer je in 1 of meerdere rondes zo snel mogelijk een afstand af te leggen die op jou is afgestemd. Voor de bepaling van deze afstand wordt gekeken naar jouw lichaam en leeftijd. Hierdoor leg je uiteindelijk een eerlijke race tegen elkaar af, ook al zit er wellicht 20 jaar leeftijdsverschil tussen beiden. (Meer info vind je hier)  

Ben jij er klaar voor om de Beatrix Ergometer Kampioen van 2023 te worden? Schrijf je dan nu in voor de BEK! Je kunt deelnemen aan meerdere onderdelen. Inschrijven kan via de mail t/m vrijdag 6 januari. Stuur jouw naam + deelnemend onderdeel(en) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   

Veel succes met de voorbereidingen en fijne feestdagen gewenst!  

De Millennials & de Ergogekkies