websiteLogoTop1

Beatrix helpt RV Breda bij wereldrecordpoging

Beatrix leent niet alleen zes ergometers uit aan Roeivereniging Breda, maar ook zes deelnemers, die willen helpen bij een uitdagende wereldrecordpoging voor het Guiness Book of World Records. Samen met ruim 200 andere ergometeraars gaan vijf Ergogekkies plus materiaalcommissaris Anja van Leeuwen zich een uur lang uitsloven om te proberen het record van Zürich (191 deelnemers) te verbeteren.

Link

Spond app geintroduceerd voor flexroeien

De Spond app is handig voor alle soorten ploegen (maar ook 😎(buurt/famile feestjes etc). Veel roeiclubs gebruiken deze app uit Noorwegen al. 
Om gebruik op Beatrix op gang te helpen hebben we voor alle Beginners sinds 2020 alvast een 'flexroeien’groep aangemaakt in de app:

Flexroeien maandag 29 april ⚡️Donderkill met weer een 🌟topper op slag

Jaa instappen zonder aanmelden  (scull2+minimale eis). 19.00 uitzetten.

wie t eerst komt.... en er zijn boten genoeg voor iedereen.

Wat was t Heerlijk! Toertocht Utrecht Rhijnauwen met 3 C4x+ vrijdag 12 april

20240424_toertocht_utrecht

Gelukje; op een mooie lentedag (heeéel schaars dit jaar) met z'n 15-en naar Utrecht gereden en heen & terug gevaren over de prachtige Kromme Rijn naar het 100 jaar oude Theehuis bij t kasteeltje om pannenkoeken te eten in de zon mmmm.

Daarna een rondje over de Singel door de stad via de Oude Gracht gevaren. De bekken vielen open van verlangen op de volle terrassen en werfstoepen in de zon terwijl wij langs plezier-roeiden terug naar onze prima gastheer urvViking. Heel fijn

Het NK: Beatrix in A- en B-finale

Gijs wint B finale NK J18 1x en gaat om na de finishGijs wint de B-finale bij het Nederlands Kampioenschap in het 1x J18 veld. Verrassend toch in de 3e tijd overall. Na de finish is hij zo enthousiast dat hij de controle over zijn boot verliest. Klik "Lees meer" om de video te bekijken.

Corien haalde de A-finale bij de Lichte Dames Elite Skiff en werd 6e op het NK!

Flexroeien; a.s.maandag 22 19:00 Kick off Zomerprogramma in dubbel8 ⚡️DONDERKIL

Flexroei SPECIAL KICK OFF maandag 22 april 19:00 uur met Elien 💪🏼op slag!

Elien Meiejer op slag in Donderkil

Kom instappen; 😉 wie 't eerst komt ....

En er zijn zowiezo altijd boten voor iedereen😃!