Maandag 8 juli zal begonnen worden met het maaien van waterplanten en riet. Het maaisel en het kroos zullen na afloop verwijderd worden. Let goed op en roei ruim om het maaibootje heen.

Afgelopen zaterdag is met verschillende leden een opruimactie begonnen in de werkplaats. Afgelopen 25 jaar is er altijd hard gewerkt in de werkplaats en nu werd het tijd voor een goede opruimactie compleet met nieuwe (2e hands) kasten. De teams van Zonder Dollen, Stan8, de werkplaats mannen en verschillende andere belangstellenden geholpen om een eerste aanzet te doen zodat we later de spullen die in de werkplaats liggen ook makkelijk terug kunnen vinden.

 

Voor iedereen die graag het scull3 examen wil  halen en geen trainer heeft om de begeleiding te doen. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de Open Skiff Instructie op voorwaarde dat je al ruime ervaring hebt in een C1 boot. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je komt dan in een Open Skiff Instructie sportsplanner te staan, zodat jij kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent. Let wel op; er zijn helaas maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

BEK

De Beatrix Ergometer Kampioenschappen voorafgaand aan de Nieuwjaarsborrel waren weer druk bezocht zowel qua aantal deelnemers als het publiek. Er deden zeven teams mee aan de estafette en maar liefst 20 (!) roeiers aan de individuele 2km. Dit laatste is een record in de geschiedenis van de BEK. Deels is dit te danken aan het feit dat de jeugd aan dezelfde nummers deelnam als de veteranen, wat een zeer spannende strijd opleverde!

BEK-2019_einduitslag.pdf

Hieronder nog een impressie van de wedstrijd.

Ter hoogte van paal 68 vinden de komende weken werkzaamheden plaats in het Eindhovense kanaal om een nieuwe brug te plaatsen.

In de komende weken zijn ze bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor de landhoofden en oeverbescherming. Hierbij vinden er geen werkzaamheden plaats vanaf het water, maar wel dichtbij de kant.

Op donderag 22 en vrijdag 23 november wordt de nieuwe brug ingehesen.

Allen,

 

Eindelijk kunnen we onze nieuwe 2x en 1x gaan dopen en wel op zaterdag 3 november om 10.30 uur, komt allen kijken!!

 

Met vriendelijke groet,

 

De materiaalcommissie

Een stukje geschiedenis over onze mooie "oefenbaan" (zie artikel) en tegelijkertijd "zorgenkindje"is niet te versmaden. Met mooie foto's hoe het ooit was.

Evenzo deze mooie sfeerfoto die afgelopen zondag tijdens de vaardigheidsproef is gemaakt.

RVB KNRV RW180923 0135

 

namens de organisatie

Sybold

Op maandag 3 september is de eerste Beatrix Cocktail Night na de de grote vakantie. Tot nu toe werd de Cocktail Night georganiseerd door De Clippers; vanaf 3 september doen De Sirenes dat. Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a. toertochten en zomer roeireizen ver weg.

De invoering van de Beatrix Druppels is in volle gang. Er zijn nu (2 juli) al 130 druppels uitgedeeld, met name op zaterdag. Vanaf vandaag kan je voor een druppel terecht bij een van de volgende personen: Thomas van Elzakker, Anke Deij, Frank Vandewal, Elien Meijer, Ignace van den Heuvel, Mirjam Treffers en Stan Jansen. Dus... schiet een van deze personen aan wanneer je ze ziet!

Als je jouw druppel hebt ontvangen, dan moet deze nog wel geactiveerd worden op de web site MijnKnipOnline.nl. Op deze website kies je eerst 'Registreren' en dan 'Betaalkaart', en volg dan verder de instructies. HIER vindt je een korte handleiding die je stap voor stap uitlegt hoe je je druppel moet activeren.

Let op: De Beatrix Druppel blijft eigendom van Roeivereniging Beatrix en moet bij beëindiging lidmaatschap, of op uitdrukkelijk verzoek van het bestuur, worden ingeleverd. Verlies moet direct per email gemeld worden bij de penningmeester.

Wat gebeurt er als je je druppel verliest?

  • Als je je druppel verliest dan moet deze op non-actief worden gesteld en worden vervangen. De kosten van vervanging zijn 5 euro. Je geld op de druppel verlies je niet en dit zal gewoon aan je nieuwe druppel worden gekoppeld.

Wat gebeurt er met mijn saldo op mijn kaart?

  • Een paar dagen nadat je jouw druppel hebt geactiveerd zullen we je saldo opwaarderen met het bedrag dat je nog op jouw kaart mocht hebben staan. Je kaart wordt dan uit de kaartenbak gehaald en komt te vervallen.

Kan ik met mijn druppel ook voor mijn ploeg betalen?

  • De kaarten voor ploegenrekeningen blijven nog even bestaan naast dit nieuwe systeem. Binnenkort zullen we de ploegenrekeningen ook gaan omzetten. Hiervoor zal ik contact opnemen met de vertegenwoordigers van de ploegen.
<<  September 2019  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  910111213
17181920
2324252627