Het Materiaal van de roeivereniging ERV Beatrix bestaat uit zo'n 70 boten van wherry's tot de nieuwste wedstrijdboten. Al deze boten worden bij elkaar zo'n 8000 keer per jaar gebruikt. Om al deze vaarbewegingen en de aanschaf van nieuwe boten mogelijk te maken, bestaan er twee commissies en wordt er elke maand een klusavond georganiseerd.

 

Naast het roeiend materiaal is er natuurlijk ook het gebouw onderhoud en IT onderhoud dit wordt gedaan door: Tjerk Veenstra (Gebouwbeheerder) en Michel van Bergen voor het gebouw zelf en de IT wordt gedaan door Roel van Grinsven en Ernst Zeelenberg.

 

Commissies:

 

De Materiaalcommissie zorgt ervoor dat de vloot in topconditie blijft.
Het toezien op het juiste gebruik van de boten en het overige materiaal is een zaak van iedereen. Als je ziet dat er onzorgvuldig met het materiaal omgegaan wordt, spreek daar dan de instructeur of stuurman/vrouw van de betreffende ploeg op aan. Als we allemaal voorzichtig zijn, hebben we het meeste plezier van, en het minste werk aan, onze vloot.

 

Wist u dat de meeste schade het gevolg van slijtage is? Op tijd schade melden helpt erger voorkomen.

 

Leden van de Materiaalcommissie:

 1. Ron van Dootingh
 2. Pieter-Jan Blom
 3. Emiel Pyckevet
 4. Frans Kortmann
 5. Hank Pull ter Gunne
 6. Hans Wiertsema
 7. Julius Schilthuis
 8. Marius de Jonge
 9. Pieter van der Marel

Deze commissie is nog op zoek naar uitbreiding met leden die het klussen willen begeleiden. Interesse? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De Materiaaladviescommissie geeft de materiaalcommissaris advies op het gebied van botenaanschaf en het botenplan, zodat de vereniging ook in de toekomst voorzien blijft van een mooie vloot.

 

Leden van de Materiaaladviescommissie:

 1. Gerard Egelmeers
 2. Erik-Jan Mol
 3. Peter Bouma
 4. Ans de Mol
 5. Janneke Romeijnders

 

Klusavond

 

Elke maand wordt er een klusavond georganiseerd, waarbij verschillende ploegen wordt gevraagd om preventief onderhoud te doen aan een boot of boten. De data voor dit jaar zijn:

 

 • 7 April
 • 5 Mei
 • 2 Juni
 • 7 Juli
 • 4 Augustus (onder voorbehoud ivm vakantie)
 • 1 September (onder voorbehoud ivm vakantie)
 • 6 oktober
 • 3 November
 • 1 December

 

 

Inloggen

<<  Augustus 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  9101112
14151617181920
2223242527
28293031