In vervolg op het besluit van de ALV om een SKE-ruimte te realiseren is inmiddels volop gestart met de voorbereidingen voor de bouw. SKE staat voor stabiliteit, kracht en ergometer. Als u op  deze link  klikt wordt een bestand geopend met uitgebreide informatie over het hoe en waarom van een dergelijke ruimte en hoe de SKE-ruimte er uit komt te zien.

SKE-commissie
Michel van Bergen en Tjerk Veenstra hebben de plannen ontwikkeld. En zij hebben ook al veel voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Maar het is een groot project. En om de uitvoering in goede banen te leiden worden Michel en Tjerk vanaf heden ondersteund door Stan Jansen, Tim Hendriks en Anne-Lize Hoftijzer; de SKE-commissie.

Klussers gezocht
Om de kosten zo laag mogelijk te houden zullen we als leden zoveel mogelijk zelf doen. Dus bent u een handige klusser meld u dan aan bij de SKE-commissie. We kunnen uw hulp goed gebruiken.

Overlast
We doen ons best om de overlast voor de leden zo beperkt mogelijk te houden. Maar de bouw zal niet helemaal ongemerkt verlopen. De matten voor de warmingup zijn verplaatst naar de gang tegenover de dames kleedkamer. Evenals de kist met gewichten. De overige spullen die in de hoek bij de riemenrekken lagen, liggen tijdelijk in het toerroeihok. Vanaf half januari wordt het rek met de scullriemen verplaatst. U wordt daar nader over geïnformeerd.

Inloggen

<<  Januari 2018  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15171920
2627
2931    

Roeipraet

Als pdf? klik hier

Onze sponsors