Op de laatste alv in november is er uitgebreid gesproken over plannen van het bestuur om een SKE-ruimte te gaan bouwen. SKE staat voor stabiliteit, kracht en ergometer; m.a.w. het wordt een ruimte waar alle ergometers kunnen staan en waar kracht- en stabiliteitsoefeningen gedaan kunnen worden.

De ruimte moet komen over de volle breedte van de loods tegen de gang voor de kleedkamers maar dan op een zodanige hoogte dat de boten op dezelfde manier als nu het geval is in- en uitgebracht kunnen worden; je loopt dan dus onder de SKE-ruimte door.

Als u op deze link klikt wordt een pdf-bestand geopend met zeer uitgebreide informatie over de reden om een dergelijke ruimte te bouwen, samen met plattegronden en ruimtelijke computer-tekeningen. Neem svp de tijd om e.e.a. goed te lezen, het wordt een belangrijke stap voor Beatrix.

Wat u hier niet vindt is de financiering van de bouw van de SKE-ruimte. Die kunt u vinden door eerst in te loggen, dan gaat u naar "Voor leden", dan naar "Algemene ledenvergadering", dan naar "November 2016" en dan naar "Financiering SKE-ruimte". Daar vindt u alles over de financiering van de bouw.

Inloggen

<<  December 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      1  2  3
  4  5  6  7  910
1416
1820212324
2526293031

Roeipraet

Als pdf? klik hier

Onze sponsors