De meeste nieuwe leden maken kennis met Beatrix via de open dagen, altijd op een zaterdag in het voor- en najaar. Meer informatie over de open dagen is te vinden onder Activiteiten.

Ook buiten de open dagen om kun je een bezoek brengen aan de vereniging: je kunt altijd op zaterdagochtend langskomen en in de bar boven even vragen naar iemand van het bestuur of een ander die je graag verder helpt.

Wie enthousiast is geworden en geen roei-ervaring heeft, kan zich inschrijven voor een proefpakket van zeven lessen. Pas daarna beslis je of je lid wilt worden van de vereniging.

Mensen met roei-ervaring kunnen het beste contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (volwassenen roeien) of de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (jeugdroeien).

Je kunt ook direct een volledig ingevuld inschrijfformulier opsturen naar de ledenadministratie. Belangstellenden zonder roei-ervaring worden dan geïnformeerd over de eerstvolgende cursus van 7 lessen, degenen met roei-ervaring worden dan benaderd door de instructiecommissaris of de jeugdcommissaris.

Download het Inschrijfformulier   

Informatie over het lidmaatschap

Lidworden30br.100dpi

Inloggen

Agenda

<<  Juni 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
121314151618
20212225
26272830