Op zondag 26 november organiseren we weer de Beatrix WinterRace. Een wedstrijd over 6 km op ons eigen kanaal voor ploegen uit binnen- maar ook buitenland!

We verwachten zo’n 80 à 90 ploegen, van skiff tot 8+, van junior tot senior en veteraan.

Vrijwilligers nodig
Heb jij (weer) zin om mee te helpen en deze dag tot een succes te maken? Je kunt ’s ochtends, ’s middags of de hele dag meehelpen, langs de baan, op het wedstrijdsecretariaat of op het vlot. Er is voor iedereen wel een passende taak en voor nieuwe leden een hele leuke manier om de rest van de vereniging te leren kennen!

Interesse? Meld je dan aan als vrijwilliger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Kamprechter C cursus donderdag 16 November om 19:30 in ’t Spantje

Om de veiligheid van de roeiers te garanderen organiseren we een Kamprechter C cursus voorafgaand aan de Winterrace. Als Kamprechter C draag je de verantwoordelijkheid voor het veilig en eerlijk verloop van de wedstrijd. Iedereen van ouder dan 16 jaar kan Kamprechter C worden. Je hoeft hiervoor geen roeiervaring te hebben. Om als Kamprechter C te kunnen optreden moet je een instructieavond volgen. Op die avond worden de relevante onderdelen van het Reglement voor Roeiwedstrijden toegelicht. Tijdens de avond worden situaties besproken die juist tijdens dit evenement kunnen ontstaan als gevolg van bijvoorbeeld in het wedstrijdparcours aanwezige krappe bochten of obstakels.

Het volgen van deze instructieavond is niet verplicht. Het is wel fijn als we voldoende mensen langs de baan hebben die de instructie hebben gevolgd, zodat we de veiligheid beter kunnen borgen.

Aanmelden voor de Kamprechter C cursus kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen

<<  Oktober 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  91011121315
2122
25262829
30     
BWR

 

Roeipraet

Als pdf? klik hier

Onze sponsors