Ten behoeve van de bouw van de SKE-ruimte wordt deze week (week 6) gestart met het verrijdbaar maken van de riemenrekken.

Er wordt gestart met de scullriemen. Vanaf maandag is een deel van de scullriemen op een kar geplaatst. De riemen kunnen gewoon gebruikt worden. Maar het vergt wat meer tijd om de riemen uit hun alternatieve stallingplaats te halen. Willen jullie aub zorgvuldig zoeken en de riemen ook zorgvuldig weer terug leggen.

Ondertussen vorderen ook andere werkzaamheden. De staalconstructie ligt klaar voor transport naar Beatrix! Vanaf naar verwachting 19 februari wordt gestart met de voorbereidingen voor het plaatsen van de constructie.

Jullie worden nog nader geïnformeerd over deze werkzaamheden. En als jullie vragen hebben dan kunnen jullie terecht bij Michel, Tjerk. Tim, Stan of Anne-Lize (o.a. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Inloggen

<<  Februari 2018  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12141516
1921232425
2628    

Roeipraet

Als pdf? klik hier

Onze sponsors