Het is inmiddels bijna gewoon geworden: afstand houden, materiaal schoonmaken en een mondkapje op bij het sturen… Er is echter heel wat aan vooraf gegaan voordat we überhaupt weer mochten roeien.

Ons bestuur heeft steeds het voortouw genomen om het roeien weer zo snel en veilig mogelijk plaats te laten vinden. Dat vergt veel afstemming, met andere verenigingen, de roeibond en de gemeente en verder een gezonde dosis creativiteit om het grijze gebied tussen wetenschap en vermoeden af te tasten en daar een weg in te vinden.

foto loods 1Daarnaast was er ook nog een taak weggelegd om de leden te informeren over de gang van zaken en beslissingen te nemen hoe de verenging het best door deze coronaperiode heen kon worden geloodst. De berichten met duidelijke en goed onderbouwde updates werden op regelmatige basis verstuurd zodat iedereen wist waar hij/zij aan toe was.

Inmiddels wordt er weer volop geroeid doordat de loods corona-proof is gemaakt met looproutes, instructievellen, brochures, zeep, desinfectiemiddelen, doekjes en nog veel meer zaken die de veiligheid van de leden ten goede komen voor, tijdens, en na het roeien.

We zouden bijna vergeten dat het bestuur ook nog volop bezig is met zaken rondom de eventuele aankoop van het gebouw. Kortom, het lijkt ons niet meer dan logisch om het bestuur en iedereen die zich heeft ingezet om weer veilig te kunnen roeien HARTELIJK TE BEDANKEN. Door de inzet van deze mensen kan Beatrix voortbestaan ook in deze moeilijke tijd. Het is absoluut minimaal Ine Krijff bokaal waardig, maar die mogen we helaas niet aan het bestuur uitreiken.

De ledenraad.

Kika Row ERV Beatrix

 

Het is alweer een tijdje geleden dat we met een grote groep deelnamen aan  KiKaRow en daarvoor met elkaar  een mooi bedrag inzamelden. De Videoclub Schijndel maakte er een mooie film van die nu beschikbaar is. we delen hem graag! Leuk om te zien hoe het er pre-Corona aan toe ging ????. Lees hieronder het begeleidende bericht. 

Klik hier voor de link naar de film. 

Net als afgelopen winter, wordt er ook dit jaar weer een indoor georganiseerd op de dinsdagavond.

De training is geschikt voor iedereen (jong en oud, slechte of goede conditie) en is ideaal om aan de conditie te werken (eveneens goede training voor de benen, buik/rug en armen).

Onder het genot van echte fitnessmuziek gezellig met elkaar fitter worden voor het volgende roeiseizoen.

Noteer alvast in de agenda:

15 oktober 2019 tot en met 17 maart 2020. Tijd 1830 u tot 1930 u in gymzaal van Accommodatie: Koudenhovenseweg - ’t Hofke.  Koudenhovenseweg Zuid 202, Tongelre, Eindhoven

Ben je er ook bij? Inschrijven kan via de lijst in het spantje, of via de mail.

Inschrijven / Vragen / meer info => mail naar wedcom

De werkplaats (maandagochtend) heeft nieuw bloed nodig en is op zoek naar enthousiaste klussers! Bootkennis is niet noodzakelijk, minimaal 1 rechterhand wel. De groep mensen die op elke maandagochtend vanaf 9 tot 11 bezig is met het repareren van boten heeft nieuwe aanwas nodig. Dus heb je minimaal 1 rechterhand en ben je beschikbaar op de maandagochtend meld je dan aub aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Het afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. Na alle maanden van voorbereiding en sponsoracties konden we de balans opmaken. Met elkaar hebben we maar liefst €21.384 Euro opgehaald en bijeengeroeid!

cheque

Het overhandigen van de cheque van Beatrix en Thêta, inclusief de bijdrage van Harry en Lieke die het door hun opgehaalde bedrag voor hun gezamenlijke verjaardag verdubbelden tot een mooie bijdrage van maar liefst € 6000.

Uiteraard kun je niet roeien als er ijs voor de loods ligt. Maar het mag ook niet als het vriest, ook al ligt er misschien nog geen ijs. De thermometer op de paal bij de buren is leidend. En roeien terwijl het zicht sterk verminderd is (mist, sneeuw) is ook niet toegestaan, evenals tijdens onweer of bij windkracht 7 of hoger.

 

<<  December 2020  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  9101113
151617181920
21222324252627
28293031