Roeivereniging Beatrix is voor én van de leden. Samen houden we de vereniging drijvend, van administratie tot onderhoud van de vloot. We verwachten van onze leden dat je niet alleen je sport komt beoefenen maar ook dat je actief bijdraagt aan het reilen en zeilen van de vereniging. Tien uur vrijwilligerswerk per jaar is daarvoor een richtlijn, meer mag natuurlijk.

Naast het vrijwilligerswerk is er ook een verplichte taak voor iedereen. Voor de maandelijkse poetsbeurt van het clubgebouw wordt iedereen via een roulatieschema eens in de ca. 1,5 - 2 jaar opgeroepen. 

Iedereen kan bijdragen

Er is voor iedereen wel iets dat je kunt doen. Je kunt  bijdragen naar eigen vermogen,  voorkeur en talenten. Niet alleen kunnen we hierdoor ons verenigingsaanbod overeind houden en de lidmaatschapskosten laag houden, maar het is vooral ook leuk om te doen omdat je er naast het sporten ook verbinding met elkaar door krijgt.

Op deze pagina vind je alle  informatie over de verschillende soorten vrijwilligerstaken binnen de vereniging zodat je je kunt voorbereiden op de keuze van de taken die jij het komende jaar wilt doen. We nodigen je van harte uit een kijkje te nemen bij wat de commissies allemaal doen en waarvoor jouw hulp hard nodig is. 

Voor iedere helpende hand zijn we enorm dankbaar!!

 

Je kunt als volgt jouw vrijwilligerstaken kiezen: 

 • Als je nog niet weet wat je kunt en wilt gaan doen kun je door op deze pagina naar beneden te scrollen informatie over de verschillende taken per commissie vinden, ook vind je hier informatie over actuele vacatures,
 • Als je eenmaal weet waar jij je voor op wilt geven volg dan de volgende stappen:
  • Ga rechtstreeks naar Mijn Taakkeuze of
  • Kies op de menubalk van de website de tab “Voor leden” en selecteer vervolgens de optie “Mijn taakkeuze”
  • In het blok kun je je selecties maken door te klikken op het pijltje rechts en vervolgens de taak van jouw keuze aan te klikken.
  • Je kunt behalve een eerste ook een tweede of derde keus opgeven; het kan namelijk zijn dat voor de taak van jouw eerste keus meer aanmeldingen komen dan dat er plaatsen zijn.
  • In het opmerkingen veld kun je extra  informatie kwijt, bijvoorbeeld over je beschikbaarheid in een bepaalde periode.
  • Sla je keuzes op door te klikken op Bewaar gegevens. 

Je keuzes zijn nu opgeslagen en worden vervolgens doorgestuurd naar de betreffende commissie. Een contactpersoon van die commissie neemt vervolgens contact met je op over de volgende stappen.

Een uitgebreide beschrijving vind je in deze pdf

Voor alle vragen over vrijwilligerswerk binnen de vereniging kun je je wenden tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ben je nieuwsgierig naar welke commissies er allemaal zijn, wat er binnen de commissies gebeurt en welke taken nog open staan, scroll dan naar beneden voor een compleet overzicht. 

 

 

 

 

<<  December 2022  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
     1  2  3  4
  5  7  81011
1214161718
2122232425
2628293031 
BWR

 

 

 

Onze sponsors