Kikarow banner

 

Heel roeiend Nederland in actie voor de LATER studie.

In 2005 roeide KikaRoW van Nederland naar Engeland en terug, hiermee bracht KiKaRoW €285.000 op. In het voorjaar/zomer van 2019 wil KiKaRow, met medewerking van de roeiverenigingen in Nederland, weer een groot bedrag bijeen roeien.

Met KiKaRow Rondje NL streeft KiKARoW ernaar om samen met alle Nederlandse roeiverenigingen €500.000 bijeen te brengen voor de LATER-studie in het Prinses Maxima Centrum, het nationale kinder-oncologisch centrum in Utrecht. Doel hiervan is om de kwaliteit van leven na de behandeling te verbeteren. 

 

Hoe jij kunt helpen lees je verder op onze nieuwe website: www.kikarow-eindhoven.nl

 

1400 km roeien in 14 weekenden

Het KiKaRoW rondje NL start op 13 April bij roeivereniging Michiel de Ruyter in Uithoorn, de finish is op 14 Juli in Utrecht. Er wordt een totale afstand van 1400 km afgelegd verdeeld in etappes gedurende de weekenden. Constante factor in het geheel is The Vin, de roeiboot waarin men in 2005 naar Engeland roeide. The Vin legt de hele afstand af. Er is geen vaste bemanning voor The Vin. Elke vereniging levert bemanning aan. Daarnaast zorgt elke verening voor diens deel van het traject dat er boten zijn die The Vin vergezellen op de tocht naar de volgende vereniging. 

 

The Vin

 

Verenigingen maken er ieder weekend weer een feestje van 

De aankomst van The Vin bij een vereniging is telkens weer een feestelijke aangelegenheid  met aanwezigheid van lokale media en sponsoractiviteiten. Dit organiseren de verenigingen zelf. 

 

ERV Beatrix en ESR Theta zorgen samen voor een mooie Eindhovense bijdrage 

Het weekend van 11 en 12 Mei is "ons deel" van het traject. Op 11 Mei roeit RV Den Hertog het traject van den Bosch naar Eindhoven en op 12 Mei roeien de Eindhovense verenigingen naar RV Aeneas in Roermond,

Op dit moment zijn we met een kleine werkgroep bezig om het programma vorm en invulling te geven. We hebben het onderverdeeld in een aantal subtaken:

  • KiKaRoW "levend" krijgen binnen onze verenigingen.
  • Sponsor activiteiten en sponsoren werven
  • Organisatie van de  tocht op 12 Mei naar Roermond
  • Evenement op 11 Mei

We kunnen er nog veel hulp bij gebruiken. 

Ben je enthousiast en wil je een bijdrage leveren mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

<<  November 2022  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21242526
2830    
BWR

 

 

 

Onze sponsors