Ter hoogte van paal 68 vinden de komende weken werkzaamheden plaats in het Eindhovense kanaal om een nieuwe brug te plaatsen.

In de komende weken zijn ze bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor de landhoofden en oeverbescherming. Hierbij vinden er geen werkzaamheden plaats vanaf het water, maar wel dichtbij de kant.

Op donderag 22 en vrijdag 23 november wordt de nieuwe brug ingehesen.

Deze datum blijft staan vanwege vergunningen omtrent het transport van de brug.Je kunt wellicht begrijpen dat het voor je eigen veiligheid is dat er die dagen niet onder de brug gevaren wordt, omdat de brug dan nog niet op z’n definitieve positie ligt en er boven water gewerkt wordt. Ook ligt er dan een ponton in het water. In het kader van de zichtbaarheid zullen ze het ponton markeren met rood wit lint.

In het opvolgende weekend (BWR!) zullen ze ervoor zorgen dat er geen obstakels / belemmeringen in het water liggen. De brug ligt dan op z’n plaats en dan kan er uiteraard wel onderdoor gevaren worden.

In de opvolgende week zijn ze aan het werk onder de brug. Hierdoor kan er mogelijk stremming ontstaan tussen 7:00u en 16:00u. In het kader van de zichtbaarheid zullen ze het ponton markeren met rood wit lint. Buiten deze tijden halen ze eventuele belemmeringen uit het water.

Vanaf 1 december verwachten ze klaar te zijn met de brug aan de onderzijde en kan je zonder belemmering eronderdoor varen.

<<  December 2022  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
     1  2  3  4
  5  7  81011
1214161718
2122232425
2628293031 
BWR

 

 

 

Onze sponsors