De invoering van de Beatrix Druppels is in volle gang. Er zijn nu (2 juli) al 130 druppels uitgedeeld, met name op zaterdag. Vanaf vandaag kan je voor een druppel terecht bij een van de volgende personen: Thomas van Elzakker, Anke Deij, Frank Vandewal, Elien Meijer, Ignace van den Heuvel, Mirjam Treffers en Stan Jansen. Dus... schiet een van deze personen aan wanneer je ze ziet!

Als je jouw druppel hebt ontvangen, dan moet deze nog wel geactiveerd worden op de web site MijnKnipOnline.nl. Op deze website kies je eerst 'Registreren' en dan 'Betaalkaart', en volg dan verder de instructies. HIER vindt je een korte handleiding die je stap voor stap uitlegt hoe je je druppel moet activeren.

Let op: De Beatrix Druppel blijft eigendom van Roeivereniging Beatrix en moet bij beëindiging lidmaatschap, of op uitdrukkelijk verzoek van het bestuur, worden ingeleverd. Verlies moet direct per email gemeld worden bij de penningmeester.

Wat gebeurt er als je je druppel verliest?

  • Als je je druppel verliest dan moet deze op non-actief worden gesteld en worden vervangen. De kosten van vervanging zijn 5 euro. Je geld op de druppel verlies je niet en dit zal gewoon aan je nieuwe druppel worden gekoppeld.

Wat gebeurt er met mijn saldo op mijn kaart?

  • Een paar dagen nadat je jouw druppel hebt geactiveerd zullen we je saldo opwaarderen met het bedrag dat je nog op jouw kaart mocht hebben staan. Je kaart wordt dan uit de kaartenbak gehaald en komt te vervallen.

Kan ik met mijn druppel ook voor mijn ploeg betalen?

  • De kaarten voor ploegenrekeningen blijven nog even bestaan naast dit nieuwe systeem. Binnenkort zullen we de ploegenrekeningen ook gaan omzetten. Hiervoor zal ik contact opnemen met de vertegenwoordigers van de ploegen.
<<  November 2022  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
BWR

 

Onze sponsors