Het is inmiddels bijna gewoon geworden: afstand houden, materiaal schoonmaken en een mondkapje op bij het sturen… Er is echter heel wat aan vooraf gegaan voordat we überhaupt weer mochten roeien.

Ons bestuur heeft steeds het voortouw genomen om het roeien weer zo snel en veilig mogelijk plaats te laten vinden. Dat vergt veel afstemming, met andere verenigingen, de roeibond en de gemeente en verder een gezonde dosis creativiteit om het grijze gebied tussen wetenschap en vermoeden af te tasten en daar een weg in te vinden.

foto loods 1Daarnaast was er ook nog een taak weggelegd om de leden te informeren over de gang van zaken en beslissingen te nemen hoe de verenging het best door deze coronaperiode heen kon worden geloodst. De berichten met duidelijke en goed onderbouwde updates werden op regelmatige basis verstuurd zodat iedereen wist waar hij/zij aan toe was.

Inmiddels wordt er weer volop geroeid doordat de loods corona-proof is gemaakt met looproutes, instructievellen, brochures, zeep, desinfectiemiddelen, doekjes en nog veel meer zaken die de veiligheid van de leden ten goede komen voor, tijdens, en na het roeien.

We zouden bijna vergeten dat het bestuur ook nog volop bezig is met zaken rondom de eventuele aankoop van het gebouw. Kortom, het lijkt ons niet meer dan logisch om het bestuur en iedereen die zich heeft ingezet om weer veilig te kunnen roeien HARTELIJK TE BEDANKEN. Door de inzet van deze mensen kan Beatrix voortbestaan ook in deze moeilijke tijd. Het is absoluut minimaal Ine Krijff bokaal waardig, maar die mogen we helaas niet aan het bestuur uitreiken.

De ledenraad.

Agenda

<<  Oktober 2020  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
192021222324
2627282930 

 

 

Onze sponsors