Het afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. Na alle maanden van voorbereiding en sponsoracties konden we de balans opmaken. Met elkaar hebben we maar liefst €21.384 Euro opgehaald en bijeengeroeid!

cheque

Het overhandigen van de cheque van Beatrix en Thêta, inclusief de bijdrage van Harry en Lieke die het door hun opgehaalde bedrag voor hun gezamenlijke verjaardag verdubbelden tot een mooie bijdrage van maar liefst € 6000.

 

Op zaterdag was er een geweldige ontvangst van de KiKa roeiers in Eindhoven. Een flink aantal leden was uitgevaren om The Vin bij Paaltje 0 te verwelkomen en hun te vergezellen op het laatste deel van hun tocht. Zij werden vanaf de kant aangemoedigd door mee fietsers. Intussen werd in de loods en op de kade alles in gereedheid gebracht. Het Stratums Muziekkorps St. Cecilia stond met maar liefst 30 man sterk muziek te maken bij de aankomst. Het was een geweldig feest met een afsluitende BBQ bij Thêta. 

11 mei aankomst

aankomst van The Vin met KiKaRoeiers Willem en Nick, die de afgelopen weken bij Beatrix hebben geroeid om te oefenen voor de tocht.

 

harmonie

Ontvangst door Stratums Muziekkorps St. Cecilia

 

De volgende ochtend begon al heel vroeg met een perfect verzorgd ontbijt voor ca. 70 man door Anke, Janneke en Han. Met maar liefst 10 boten met teams uit Venlo, Roermond, Weert,  3 centrale roeiers, de 5 KiKaRoeiers, 26 roeiers van Beatrix en 9 Thêtanen vertrokken we om 7 uur 's morgens. Een heerlijke, door RV Aeneas perfect verzorgde bourgondische tocht,  door de 7 sluizen naar Roermond volgde. Diep respect voor de Thêta-roeiers die in ongestuurde 2-en door de sluizen gingen! Het liep allemaal wel wat uit door de wachttijden in de sluizen en doordat het roeien in The Vin langzamer ging dan verwacht.

In Nederweert werd geduldig op ons gewacht. Er was bij de waterscouting een prachtig versierd ponton voor ons klaargelegd waar we konden wisselen. De wethouder sprak ons toe en beloofde ook namens de gemeente een bijdrage aan KiKaRow te leveren. Het College vergadert daar vandaag over, zie dit leuke berichtje op Nederweert online.

 

Kikarow in Nederweert 760x507

Een hartelijke ontvangst in Nederweert door de wethouder en waterscouting

 

We zijn beretrots op onze 5 KiKaroeiers, die hele stukken van het traject hebben geroeid in The Vin. Echt een enorme prestatie om zoveel te kunnen roeien na slechts enkele weken les gehad te hebben!

 

aankomst

De aankomst bij RV Aeneas met KiKaroeiers Maxime, Jori en Luc.

 

Op 14 Juli is de Grande Finale van KiKaRow in Utrecht. Wij overwegen erheen te gaan en nog een deel mee te roeien. Heb je daar ook zin in, laat het dan even weten. Misschien kunnen we weer in zo'n leuke mix samenstelling samen roeien! Doneren mag nog steeds, wij maken op 11 Juli de balans op en storten dan het resterende bedrag op de rekening van KiKa. 

Nu is het uitkijken naar alle foto's en films die zijn gemaakt door Jan Souman, René de Vreede en Videoclub Schijndel. Intussen delen we er hier alvast een paar. In de eerstvolgende Roeipraet krijgen jullie uitgebreid verslag!

Roeiers, Supporters, Sponsoren, RV Aeneas, Bemanning van de Tjerk Hiddes, KiKaRow trajectcoordinatoren Marco en Sylvia en alle helpers enorm bedankt voor al jullie geweldige bijdragen!

Wij genieten nu lekker na ????

Anke, Esther, Monique, Nel, Wanda, Friso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda

<<  Juli 2020  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3
  6  7  8  91011
141516171819
20212223242526
2728293031  

 

 

Onze sponsors