Toerprogramma 2018

Vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming die 25 mei 2018 van kracht wordt zijn hieronder achternamen en privé e-mailadressen weggelaten. De volledige tekst is hier te vinden, maar dan eerst inloggen.

Voorwaarden om mee te gaan met een toertocht: een goede conditie hebben en in het bezit zijn van een stuurdiploma en het tweede scull-examen.

Als je belangstelling voor een tocht hebt en je wilt inschrijven, log dan eerst in, ga vervolgens naar Vereniging (verschijnt na inloggen boven in beeld). Klik op Vereniging en kies dan Agenda. Zoek vervolgens de gewenste tocht. Probeer NIET om in te schrijven via de maandkalender die standaard op de website getoond wordt, want dan wordt je inschrijving niet zichtbaar en loop je kans buiten de boot te vallen (vanwege die AVG zijn overigens de meeste toertochten niet zichtbaar in die maandagenda, tenzij je bent ingelogd). Altijd inschrijven als een tocht je mooi lijkt, ook als er misschien te veel inschrijvingen zijn, er kan altijd iemand uitvallen en dan sta je op de reserveplaats.

Zondag 8 april toertocht Utrecht-Rhijnauwen. De inschrijving hiervoor is inmiddels gesloten.

Vrijdag 27 april Koningsdag Paaltje 0. Een tocht van ongeveer 25 km voor alle roeiers van ERV Beatrix, dus veel deelnemers, veel boten en veel plezier. Voor soep, koffie en thee bij de kanoclub in Helmond aan de Zuid-Willemsvaart wordt gezorgd. Neem wel je eigen lunchpakket mee. Als we terug zijn, staat er een oranjebittertje klaar in ’t Spantje. Inschrijfgeld € 3,-. Inschrijven voor dit evenement kan uitsluitend via een lijst in het clubhuis, individueel of per ploeg. Nuttige informatie: uiterlijk 9.30 uur word je in ’t Spantje verwacht, je kunt het inschrijfgeld (3 euro gepast) betalen en je krijgt een kopje koffie of thee + een koekje aangeboden. Vertrek om 10.00 uur. Op de dag van de tocht worden eerst de wherry’s, dan de vieren en vervolgens de achten naar buiten gebracht. Inlichtingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inschrijven voor 23 april.

Woensdag 9 mei Woerden-Oudewater vv. Vanuit de gezellige roeivereniging De Krom varen we in ongeveer 2 uur naar Oudewater. Prachtig roeiwater. We lunchen en varen dan terug. De kosten zijn € 6,- p.p. (€ 5,- voor boothuur en € 1,- voor attentie De Krom). Reiskosten € 10,- p.p. Inlichtingen bij Akkelies. Inschrijven voor 15 april via de website.

Zondag 13 mei Haventocht Rotterdam. De tocht wordt georganiseerd door RV Nautilus en gaat langs de oostgrens van Rotterdam en Schiedam, waarbij diverse havens aangedaan worden die normaliter niet toegankelijk zijn. Onder leiding van de Rotterdam Port Authorities, RPA, wordt hier eens per jaar toestemming voor gegeven. Er mogen dit jaar 3 Beatrix leden deelnemen. Er wordt geroeid met een Nautilus stuurman/vrouw. Kosten € 25,- p.p. (inclusief diner) en ongeveer € 13,- p.p. reiskosten. Inlichtingen bij Ton K. Inschrijven voor 1 april via de website.

Woensdag 6 juni Zwolle en omgeving. Afhankelijk van het weer gaan we de Overijsselse Vecht op of via het Zwarte Water een rondje Zwolle varen. De kosten zijn € 5,- boothuur en € 1,- attentie voor de ZRZV maakt € 6,-. Reiskosten € 15,- p.p. Inlichtingen bij Akkelies. Inschrijven voor 15 mei via de website.

Zaterdag 7 juli Rondje Breda. We varen over de Mark naar het centrum van Breda. We roeien via de singels van Breda naar Ginneken. Daar ronden we en roeien vervolgens via de andere kant van de stad weer terug naar de roeivereniging. Kosten € 5,- per roeiplaats + € 4,50 reiskosten. Inlichtingen bij Anke D. Inschrijven voor 1 juni via de website.

Zaterdag 28 juli Brielse Watergeuzentocht. Deze tocht gaat over de Bernisse, een prachtig natuurgebied en over het Brielse meer. Er is een stop in Brielle om de stad te bezichtigen of op een terras een kopje koffie te drinken. De tocht is ongeveer 25 km. We hebben een optie voor 2 C2+. De kosten zijn € 20,- p.p. + € 11,50 reiskosten. Inlichtingen bij Anke D. Inschrijven voor 1 juni via de website.

Zondag 12 augustus Ons Erfgoed op het water. Met onze mooie oude houten boten gaan we om 13.00 uur het Eindhovens kanaal op. Gekleed in roeikleding van ongeveer 1918. Voor we terugroeien nemen we een pauze voor versnaperingen en drinken. Inlichtingen voor deze gezellige middag te verkrijgen bij Akkelies. Inschrijven voor 1 augustus via de website.

Woensdag 22 augustus Doetinchem-Doesburg. We starten bij WSV De Ank in Doetinchem en roeien over de Oude IJssel naar Doesburg en terug, een tocht van ca 25 km. We huren een wherry en een C4+ dus 9 personen kunnen deelnemen aan deze tocht (er zijn voldoende wisselpunten onderweg). Kosten € 9,- p.p. en € 12,- p.p. reiskosten. Inlichtingen bij Ton K. Inschrijven voor 1 juli via de website.

Zondag 2 september Paaltje 60 High Tea lustrumtocht. Een tocht voor alle leden, in alle boottypen. Bij paaltje 60 in ons eigen kanaal wordt een tent geplaatst waar de toercie je opwacht met een heerlijke High Tea. Je kunt de tocht zo lang maken als je wilt: direct naar P60 roeien, High Tea nuttigen en weer terug of eerst voorbij P60 roeien, desnoods tot P0, daarna terug via P60 High Tea of eerst naar P60 voor de heerlijke High Tea, daarna verder (en weer terug naar Beatrix) varen om de HighTea calorieën er af te trainen. Bij paaltje 60 ligt een steigertje voor uit- en instappen. Na terugkomst bij Beatrix nog gezellig wat napraten onder het genot van een drankje. Deze tocht kan ook als ploeg gevaren worden in een boot naar keuze. Om zo snel mogelijk een indruk van het aantal deelnemers te krijgen verzoekt de toercommissie belangstellenden zich alvast via de website aan te melden. Nadere informatie en inschrijflijsten (met bootvoorkeur) volgen.

Zondag 16 september Pannenkoekentocht Roermond. We kunnen met R.V. Aeneas de pannenkoekentocht naar Thorn roeien. De tocht (van 30 km)gaat via de Maas, de sluis Linne en de grindplassen naar Thorn. De kosten zijn € 30,- p.p. voor boothuur, koffie met vlaai, een pannenkoek en een drankje en hapje. De reiskosten zijn nog niet bekend, aangezien het aantal deelnemers nog niet vaststaat. Inlichtingen bij Anke D. Inschrijven voor 1 augustus via de website.

Verder staat er nog een tocht in Amsterdam op het programma. Tijdens het Amsterdam Light Festival worden er toertochten georganiseerd door de Amsterdamse grachten. De data zijn nog niet bekend. Mededelingen volgen.

Heb je je voor een tocht afgemeld via de website omdat je onverwacht verhinderd bent, stuur dan ook even een mail naar de organisator.

Je kunt altijd zelf een toertocht organiseren, inlichtingen bij de toercommissie.

 

 

 

 

 

 

 

 

<<  Januari 2019  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  9101113
15171819
21222324252627
28293031   

 

 

Onze sponsors