De volgende BCN is voor de verandering een keer op dinsdag en wel op 5 november met als toepasselijk onderwerp in de aanloop naar de winter: 'ergometeren'
In de wintermaanden is de ergometer een onmisbaar hulpmiddel om te werken aan kracht en uithoudingsvermogen. Vanuit zijn medische achtergrond zal Martin Luirink, ergometer-fanaat, het belang van zogenaamd “polariserend trainen” proberen toe te lichten. Hij zal ingaan op de effecten van kracht- en duurtrainingen op spiercellen, de wijze waarop de onderlinge (negatieve) effecten geminimaliseerd kunnen worden, de principes om op de meest effectieve manier te trainen en wat praktische tips geven voor de opstelling van een gericht trainingsprogramma.

Beste BTC deelnemers van de aankomende BTC's,

Op 27 oktober vindt de volgende Beatrix Trial Competitie plaats. 

Om in te schrijven voor de aankomende BTC wordt een nieuwe inschrijfmethode gebruikt. 

Je kunt je vanaf nu inschrijven via: https://forms.gle/R9csU3fCeiRdpU4W6 

De informatie die opgegeven moet worden is niet anders dan anders, behalve de verwachte eindtijd. Dit willen we gebruiken om de startvolgorde te bepalen.

Vanaf nu zullen de BTC inschrijvingen automatisch binnen 5 minuten na inschrijving weergegeven worden op:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRJUYEGeJz29Cljl6oLYgxeHI9pAeqEWl3rRlWa46CO60yrIuBHdha6Q21u0sQOJHgLKjS57Tudt8JF/pubhtml?gid=2077462836&single=true

Helaas gaat de automatische update nog niet helemaal zoals gepland en duurt deze update langer dan 5 minuten... Indien eea na 1 dag nog niet verwerkt is, dan graag even dit melden.


Let op kolom ' dubbel bootgebruik', deze zal rood kleuren als twee of meer ploegen dezelfde voorkeursboot en - blok hebben. Neem zelf contact op met de ploeg die jouw voorkeuren deelt om te verschuiven en meld de uitkomst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij raden iedereen aan om voor inschrijving naar de gedane inschrijvingen te kijken.

Vragen? Stel ze via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Namens de organisatie, alvast bedankt!

Beatrix Trial Competition

Beste BTC deelnemers van de aankomende BTC's:

Op 27 oktober vindt de volgende Beatrix Trial Competitie plaats. 

Om in te schrijven voor de aankomende BTC wordt een nieuwe inschrijfmethode gebruikt. 

Je kunt je vanaf nu inschrijven via: https://forms.gle/R9csU3fCeiRdpU4W6 

De informatie die opgegeven moet worden is niet anders dan anders, behalve de verwachte eindtijd. Dit willen we gebruiken om de startvolgorde te bepalen.

Vragen? Stel ze via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Alvast bedankt namens de organisatie!

 

Afgelopen zaterdag is met verschillende leden een opruimactie begonnen in de werkplaats. Afgelopen 25 jaar is er altijd hard gewerkt in de werkplaats en nu werd het tijd voor een goede opruimactie compleet met nieuwe (2e hands) kasten. De teams van Zonder Dollen, Stan8, de werkplaats mannen en verschillende andere belangstellenden geholpen om een eerste aanzet te doen zodat we later de spullen die in de werkplaats liggen ook makkelijk terug kunnen vinden.

 

Voor iedereen die graag het scull3 examen wil  halen en geen trainer heeft om de begeleiding te doen. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de Open Skiff Instructie op voorwaarde dat je al ruime ervaring hebt in een C1 boot. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je komt dan in een Open Skiff Instructie sportsplanner te staan, zodat jij kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent. Let wel op; er zijn helaas maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

BEK

De Beatrix Ergometer Kampioenschappen voorafgaand aan de Nieuwjaarsborrel waren weer druk bezocht zowel qua aantal deelnemers als het publiek. Er deden zeven teams mee aan de estafette en maar liefst 20 (!) roeiers aan de individuele 2km. Dit laatste is een record in de geschiedenis van de BEK. Deels is dit te danken aan het feit dat de jeugd aan dezelfde nummers deelnam als de veteranen, wat een zeer spannende strijd opleverde!

BEK-2019_einduitslag.pdf

Hieronder nog een impressie van de wedstrijd.

Ter hoogte van paal 68 vinden de komende weken werkzaamheden plaats in het Eindhovense kanaal om een nieuwe brug te plaatsen.

In de komende weken zijn ze bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor de landhoofden en oeverbescherming. Hierbij vinden er geen werkzaamheden plaats vanaf het water, maar wel dichtbij de kant.

Op donderag 22 en vrijdag 23 november wordt de nieuwe brug ingehesen.

Allen,

 

Eindelijk kunnen we onze nieuwe 2x en 1x gaan dopen en wel op zaterdag 3 november om 10.30 uur, komt allen kijken!!

 

Met vriendelijke groet,

 

De materiaalcommissie

Een stukje geschiedenis over onze mooie "oefenbaan" (zie artikel) en tegelijkertijd "zorgenkindje"is niet te versmaden. Met mooie foto's hoe het ooit was.

Evenzo deze mooie sfeerfoto die afgelopen zondag tijdens de vaardigheidsproef is gemaakt.

RVB KNRV RW180923 0135

 

namens de organisatie

Sybold

<<  Oktober 2019  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
161718
212526
283031