Doop 4x+

A.s. zaterdag 4 juli, vindt om 12:15 de doop van onze nieuwe 4X+ Swift Racing Elite plaats.

Een mooie boot voor de lichtere roeier binnen de vereniging. 60kg. De doop is een mooi moment dat zeer goed aansluit op alle positieve geluiden mbt de versoepeling van de roeimogelijkheden binnen de nog steeds heersende Covid-19 leef- en omgangssituatie. Mocht je in de buurt zijn of toevallig net geroeid hebben of gaan roeien. U bent alle van harte uitgenodigd,

Houdt u bij aanwezigheid wel aan de nog steeds geldende 1,5 meter regel ? Dank hiervoor.

Basisschool Beneden Beekloop heeft in plaats van schoolkamp op vrijdag 3 juli wateractiviteiten op en in het Eindhovens kanaal ter hoogte van de waterscouting Stella Maris in Geldrop. De hele activiteit, o.a. vlotten bouwen, duurt van 14.30 uur tot ongeveer 17.00 uur. Dit is inclusief opbouwen en afbreken/opruimen van de vlotten. Je kunt er langs varen, maar let goed op. De kinderen peddelen dus op zelfgemaakte vlotten, wat wellicht niet helemaal koersvast verloopt.

Afgelopen zaterdag is met verschillende leden een opruimactie begonnen in de werkplaats. Afgelopen 25 jaar is er altijd hard gewerkt in de werkplaats en nu werd het tijd voor een goede opruimactie compleet met nieuwe (2e hands) kasten. De teams van Zonder Dollen, Stan8, de werkplaats mannen en verschillende andere belangstellenden geholpen om een eerste aanzet te doen zodat we later de spullen die in de werkplaats liggen ook makkelijk terug kunnen vinden.

 

Voor iedereen die graag het scull3 examen wil  halen en geen trainer heeft om de begeleiding te doen. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de Open Skiff Instructie op voorwaarde dat je al ruime ervaring hebt in een C1 boot. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je komt dan in een Open Skiff Instructie sportsplanner te staan, zodat jij kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent. Let wel op; er zijn helaas maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

BEK

De Beatrix Ergometer Kampioenschappen voorafgaand aan de Nieuwjaarsborrel waren weer druk bezocht zowel qua aantal deelnemers als het publiek. Er deden zeven teams mee aan de estafette en maar liefst 20 (!) roeiers aan de individuele 2km. Dit laatste is een record in de geschiedenis van de BEK. Deels is dit te danken aan het feit dat de jeugd aan dezelfde nummers deelnam als de veteranen, wat een zeer spannende strijd opleverde!

BEK-2019_einduitslag.pdf

Hieronder nog een impressie van de wedstrijd.

Ter hoogte van paal 68 vinden de komende weken werkzaamheden plaats in het Eindhovense kanaal om een nieuwe brug te plaatsen.

In de komende weken zijn ze bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor de landhoofden en oeverbescherming. Hierbij vinden er geen werkzaamheden plaats vanaf het water, maar wel dichtbij de kant.

Op donderag 22 en vrijdag 23 november wordt de nieuwe brug ingehesen.

Allen,

 

Eindelijk kunnen we onze nieuwe 2x en 1x gaan dopen en wel op zaterdag 3 november om 10.30 uur, komt allen kijken!!

 

Met vriendelijke groet,

 

De materiaalcommissie

<<  Juli 2020  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2
  6  7  8  91011
141516171819
20212223242526
2728293031