Graag vragen we uw aandacht voor het volgende.
Op maandag 4 september a.s. starten we met de eerste van een serie sociëteitsavonden van onze vereniging onder de naam Beatrix Cocktail Night. Op iedere eerste maandag van de maand organiseren we een interessant programma om de onderlinge binding in onze vereniging te verstevigen.
In een sfeervolle entourage presenteren we boeiende sprekers vanuit de (roei)sportwereld om ons te inspireren bij onze sportbeoefening. Daarna kunt u onder het genot van een hapje en een drankje ongedwongen andere clubleden ontmoeten. De dresscode is casual.
Op 4 september a.s. bijt de bekende trainer/coach Bert Cocu bij ons de spits af. Hij zal ons verslag doen van zijn roeiavonturen Down Under, waar hij successen vierde met diverse Australische teams.
Wij nodigen graag alle leden uit om van de BCN een succes te maken. Zet daarom 4 september a.s. 19.30 uur in uw agenda. Toegang € 4.
U kunt zich aanmelden via de website of u kunt op de lijst in de sociëteit intekenen.

De BCN wordt mogelijk gemaakt door de inzet van nieuwe leden die iets terug willen doen als dank voor de vele uren die coaches en andere vrijwilligers aan hun instroom in de roeiwereld besteed hebben.

Agenda

<<  Juni 2023  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
     2  3  4
  5  6  7  8  910
12131415161718
19202123
2627282930  

 

 

Onze sponsors