Sociëteitscommissie 
(bijgewerkt door SoosCie 1-11-2020)


Sociëteit ’t Spantje vormt het sociale hart van roeivereniging Beatrix. ’t Spantje is dé ontmoetingsplek voor leden en gasten en biedt een sfeervolle omgeving met vele faciliteiten. Met goed zicht op water en de vlotten kijkt men, al dan niet vanaf het terras, terug op een training of vooruit naar een wedstrijd of toertocht.

De sociëteitscommissie is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van 't Spantje. Je moet daarbij denken aan:

- het bemannen van de bar in 't Spantje tijdens verenigingsactiviteiten,
- het maken van het barrooster,
- voorraadbeheer,
- de coördinatie van het gebruik van 't Spantje, bij verenigingsactiviteiten zoals wedstrijden, jeugdavonden, bridgedrive etc.
- de organisatie van de schoonmaak van ons verenigingsgebouw

Onze BARDIENST-VRIJWILLIGERS zijn natuurlijk een belangrijke schakel in de organisatie!

Bardienst-vrijwilligers maken deel uit van een groep enthousiaste leden, die tijdens bardiensten ’t Spantje draaiende houden. 

Als bardienst-vrijwilliger zorg je voor de verkoop van koffie, thee en alle andere consumpties in de bar. Je houdt van gezelligheid en de dynamiek van Beatrix spreekt je aan.
Het is in sommige gevallen belangrijk om het Certificaat V
erantwoord Alcohol Schenken te behalen. Dit kost niet veel tijd , zie ook:  certificaat Instructie Verantwoord Alcohol Schenken

Een bardienst bestaat uit een shift van 2,5-3 uur per keer en die draai je met z'n tweeen. Op dit moment is 't Spantje op zaterdag en bij evenementen ook op zondag geopend. Ervaring is niet noodzakelijk.

We kunnen je hulp altijd gebruiken!

Meld je snel aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen je alle informatie rondom deze taak toe. 

Spantje25br.100dpi

<<  Oktober 2021  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      1  2  3
  4  5  6  7  810
1112131415
181920212223
25262728293031