Zaterdag , zondag 5 en 6 december vinden de BRIC ( British Rowing Indoor Champions) plaats. Deze ergometer wedstrijden zijn aangemerkt als "European Continental Qualifier" en men kan zich daarmee kwalificeren voor deelname aan het WK.

Een aantal Beatrix leden zullen hier aan meedoen. Om hen ongestoord aan deze wedstijden mee te laten doen is de SKE ruimte voor hen alleen gereserveerd: zaterdagmiddag en zondagochtend. (Ergos zijn geblokkeerd)

Er kan dus wel ge-ergometerd worden in het Spantje.

Meer info hier

Leuk artikel over de jeugdwedstrijd (van afgelopen weekend) op afstand op NLroei. Ook de Beatrix jeugd heeft deelgenomen.
De uitslagen staan hier, en hier impressie van de wedstrijd.

Er bestaan gelukkig ook onschuldige virussen. Zo is Corien Prins dit jaar besmet geraakt met het nieuwe virus ERGO 20-21. Bij de Scottish Indoor Rowing Championships (SRIC) scoorde zij uitstekend met twee eerste plaatsen (2000 en 500 meter), dankzij een solide raceplan waarbij zij zich niet gek liet maken door de concurrentie en genoeg overhield voor een krachtig slotoffensief. Haar tijden beloven veel voor de British Open Indoor Championships (BRIC) van 5 en 6 december, waar de winnaar van elke categorie zich rechtstreeks plaatst voor het WK van februari.

Dit jaar dus ook geen fysieke NKIR in de sporthallen Zuid (A'dam). Wel zal de NKIR virtueel georganiseerd worden. 12 december Live tegen de andere deelnmers, of ergens in de week van 5 tot 12 december.
Voor wie zeker wil deelnemen namens Beatrix, graag dit voor 1 november melden via een mail aan wedstrijdcommissaris (zodat organisatie inschatting kan maken van hoeveelheid deelnemers). Alle info is in deze brief te vinden. Succes!

De Thêta Herfst Regatta zit er weer op. Corona-stijl, dat dan weer wel. De organisatie heeft een mooie wedstrijd neergezet, en de spreiding van alle ploegen over twee verenigingen, pakte goed uit.
Door de aanpassingen aan het wedstrijdschema konden maar liefst 190 ploegen starten, dit had wel tot gevolg dat de vierkamp verviel en daar voor in de plaats er een tweekamp was. Een wedstrijd over 2100 meter, en 250 meter. Beatrix kon gelukkig mee doen met 12 ploegen aan deze 2 kamp.
Niet alle velden waren even gevuld, maar bij de H2x wisten Bas en Pim naar een 3e plek te roeien. Jan en Mike waren respectievelijk 3e en 2e bij de H1x. De Blues werd op tiendes van seconde 2e in de H8+. Bij de Dames 1x wist Antoinette zowel de sprint als de 2100m te winnen, Blik. En bij de D2x eindigde Kim en Lisa knap 2e. Net achter de winnaars Roos en Tamara. ook Blik.
Alle uitslagen staan hier.

De uitslagen zijn hier te vinden. 

We willen iedereen bedanken voor de inzet bij deze geslaagde BTC. 

De omstandigheden waren perfect, waardoor er maarliefst 7 baanrecords zijn gevaren! We feliciteren Roos (D1x), Wouter (J1x), Voortvarend (4-), De Roze Pekskes (4x-), de Blues (8+), Martin (C1x) en Das Boot in de C4* digitaal met hun baanrecords! Hier de bijgewerkte baanrecords (met paar kleine correcties)

<<  December 2020  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  9101113
151617181920
21222324252627
28293031   

 

 

Onze sponsors