Lustrum activiteit: Watersportfestijn

Evenement

Titel:
Lustrum activiteit: Watersportfestijn
Wanneer:
zo, 11. juni 2023, 10:00 h - 17:00 h
Categorie:
evenement

Omschrijving

Op zondag 11 juni organiseert de lustrumcommissie een spetterend Watersportfestijn. Voor dit evenement hoef je je niet aan te melden.

Voor de allereerste keer krijgen jullie, zowel jeugd als volwassenen, de unieke kans om het Eindhovens Kanaal op een gehele nieuwe manier te ontdekken en te bevaren. Via Workshops of met het ritme van een trommel. In je uppie of met anderen? Het maakt niet uit, je wordt tijdens dit festijn ondergedompeld in een nieuw avontuur op ons kanaal. Ben je een solo roeier of roei je in een team? Neem die uitdaging aan! Dit is de kans van je leven.

Op de Drakenboot na vinden alle activiteiten plaats vanaf de verbreding, paaltje 115 en brug bij de rondweg. Wil je niet mee doen? Kom dan vooral kijken en geniet van het schouwspel!

Wat kun je zoal doen tijdens het Watersportfestijn? Het spectaculaire programma is als volgt:

In de ochtend van 10 tot 12 uur

Workshop: Beatrix gaat Suppen!
Wat is Suppen? Suppen staat voor Stand up Paddel: Je staat of zit op een soort surfboard. Er zijn (is) geen wind of golven nodig, alleen maar een peddel. Via een workshop kan je met Suppen kennismaken.

Workshop: Doe eens gek, kom kano-varen!
De Helmvaarders uit Helmond organiseren voor ons Roeiers speciaal een kano clinic. Dit wordt een workshop voor leden met zin voor humor en avontuur. Met andere woorden: een waar Watersportfestijn. Ook voor toeschouwers kan deze clinic een kijkers spektakel zijn. Grijp je kans om dit uit te proberen op ons mooie kanaal!

Het middag programma van 13 tot 17 uur

Workshop: Drakenboot varen
Varen in een Drakenboot is een spetterend groepsgebeuren voor zowel jong als oud. Je stuwt de Drakenboot voort op het ritme van een trommel. En al met al hebben wij als roeiers een groot voordeel: wij zijn gewend om gelijk met het blad in en uit het water te gaan. Laat deze kans niet lopen.

Workshop: Drijven op het water zonder boot? Aquabubbel Balls!
Een perfecte kans om iets nieuws te proberen. Een ware uitdaging van balans, durf en plezier. Proberen te lopen in een ronde doorzichtige bal op het water. En wat voor bal, deze doorzichtige bal heeft een doorsnede van 2 meter en is gevuld met verse lucht. Ik moet er wel bij vertellen dat je vastzit aan een touwtje. Je komt altijd weer veilig terug!

Een drankje achteraf

't Spantje zal geopend zijn tot half 7.

<<  September 2023  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
181920222324
2526272830