Tijdens carnaval zijn we (ploeg LoLi, Loes en Lisa)  ontsnapt naar het mooie Italië om veel serieuze kilometers te roeien op trainingskamp.

Dit trainingskamp in Varese werd georganiseerd door Thomas Notermans vanuit KRZV de Maas. Zo hebben we ook veel gezellige Maas leden ontmoet en ook vaak uitgelegd dat wij Beatrix leden waren en waar dat dan ligt.

 fotovarese

Vier dagen lang hebben we super coaching gekregen van experts zoals Thomas Notermans, Ronald Florijn, Marieke Keijser, Thijs van Luik, en Jet Rutgers. Het weer was ook in ons voordeel met 4 dagen lang wind stil. Vrijdag is er een spar sessie georganiseerd waar we tegen correctie factoren moesten strijden maar we hebben een mooie 8ste/34 plek behaald. Naast roeien hebben we ook nog de tijd genomen de omgeving en de lokale cuisine te verkennen. Het eten tijdens het roeikamp was goed, maar een pizzeria in Milan is natuurlijk nog beter.

Op de zaterdag bleek het mooie weer helaas op en was het door mist helaas niet mogelijk om een extra training te doen. Dus vertrokken we in een dichte mist en met zware benen naar vliegveld Milaan en terug naar Nederland.

Wij hebben een top tijd gehad. Wil je nou ook je fitness en techniek een boost geven voor het roeiseizoen volgende winter, hou dan je agenda vrij en meld je aan voor het veteranen trainingskamp! "

Groetjes,
Lisa

<<  December 2023  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      2  3
  4  5  6  7  810
1112131517
182021222324
25262728293031
BWR

 

Onze sponsors