Het is alweer anderhalve week geleden dat Gijs, Michiel, Lisa en Kim (2k groep) een weekje naar Varese zijn gegaan om daar te trainen. Bij "lees meer" staat het verslag met foto's van de 4 jeugdleden.

202303 Trainingskamp Varese Kim Lisa Michiel Gijs

Begin maart hebben Gijs, Michiel, Lisa en Kim deelgenomen aan een trainingskamp voor junioren in Varese, Italië. Het was een geweldige ervaring die de junioren de kans gaf om hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe vriendschappen te sluiten met mensen die dezelfde passie delen.

Het kamp vond plaats gedurende 1 week en er waren roeiers uit verschillende plaatsen in Nederland aanwezig. We werden gehuisvest in een hotel vlakbij het meer van Varese, waar er dagelijks werd getraind. Het meer was een perfecte locatie om te roeien vanwege de mooie omgeving en de 2 2k- banen

De trainingen begonnen vroeg in de ochtend en duurden meestal tot het einde van de middag. Er werden verschillende sessies per dag gehouden, waaronder technische trainingen, krachttrainingen, duurtrainingen en een spar wedsstrijd. Er werd hard gewerkt maar het was de moeite waard omdat er duidelijk verbetering te zien was.

Naast de trainingen waren er ook verschillende activiteiten gepland om de omgeving te verkennen. De junioren zijn bijvoorbeeld naar de stad Varese geweest om te winkelen en te genieten van het Italiaanse eten en de cultuur.

Het trainingskamp werd afgesloten met een wedstrijd. Het was een geweldige kans om de geleerde vaardigheden in de praktijk te brengen en te zien hoe de junioren vergeleken met andere roeiers. Het was ook een leuke manier om de banden te versterken met de andere deelnemers van het kamp.

Over het algemeen was het trainingskamp in Varese een geweldige ervaring. Het was een geweldige kans om te trainen in een prachtige omgeving en om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde passie delen. Het was een prachtige voorbereiding op toekomstige wedstrijden.

<<  December 2023  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      2  3
  4  5  6  7  810
1112131517
182021222324
25262728293031
BWR

 

Onze sponsors